SÅ HÄR GÅR DET TILL

INLÄMNING 6-13 NOVEMBER

Inlämning till våra butiker i Stockholm, Lund och Umeå. Tillsammans med dig bestämmer vi ett lämpligt andrahandspris för ditt inlämnade plagg. Observera att högst FEM PLAGG PER PERSON får lämnas in från tidigare kollektioner, ej nuvarande. ENBART TVÄTTADE, STRUKNA OCH HELA PLAGG för gällande säsong (inga sommarplagg) tas emot och bara under dessa datum. På grund av platsbrist kan vi inte garantera att alla plagg kan tas emot.

FÖRSÄLJNING 15–25 NOVEMBER

Under dessa dagar finns inlämnade plagg till försäljning i butiken. En möjlighet för alla som missat tidigare kollektioner att fynda och hitta gamla favoriter. Givetvis får ni som inte lämnat in plagg bidra genom att komma och fynda.

SÅLDA PLAGG

För dina sålda plagg erhåller du ett tillgodokvitto* med 12 månaders giltighetstid motsvarande försäljningssumman minus 20% som skänks oavkortat till LÄKARE UTAN GRÄNSER.

* Tillgodokvittot gäller endast på Bric-a-Bracs kollektion och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

EJ SÅLDA PLAGG

Från den 1 DECEMBER kan osålda plagg hämtas. Om de inte hämtats innan 11 DECEMBER kommer de att skänkas till Stadsmissionen (Stockholm) Erikshjälpen (Lund), Röda Korset (Umeå).

Tack för ert bidrag och välkommen!

0

Start typing and press Enter to search