Årets formbärare 2023

Vi är glada över att Svensk Form utsett oss till Årets Formbärare i Västerbotten.

Motivering: Årets Formbärare i Västerbotten 2023 är designduon Malin I Engblom och Christina F Wingås, ägare och utvecklare av varumärket Bric-a-brac. Juryn hyllar 32 år av framgångsrikt nybygge med lika delar begåvning, mod och envishet. Här odlas ett kreativt lab för olika designsegment och uttrycksformer, lika originellt idag som för 32 år sedan. Vid sidan av Bric-a-brac:s eget årshjul med stilrena, vackra och roliga plagg finns kundvänliga klädbytardagar i butikerna, bästa livemusiken, poesiuppläsningar samt tok-kloka samarbeten med matkreatörer och grafiska formgivare. Vi citerar och instämmer i ”Good design never goes out of style”.

 

bric-a-brac-arets-formararare-bild-1-202310-06

BRIC·A·BRAC SATSAR PÅ NORRLAND OCH ÖPPNAR NY BUTIK I UMEÅ 2023

LÖRDAG DEN 25:E MARS ÖPPNAR BRIC-A-BRAC NY BUTIK I UMEÅ PÅ RÅDHUSESPLANADEN 1, I TIDER NÄR MÅNGA ANDRA KLÄDMÄRKEN STÄNGER IGEN SINA BUTIKER.

Bric-a-brac grundades i början av 90-talet. Sedan starten har man gått från att vara en liten ateljébutik till att idag vara ett etablerat varumärke med fokus på egen design, kvalité och hållbarhet. Med dessa ledord skapar man tidlösa plagg med vintage-influenser som ska hålla över tid, både vad gäller material och form.

 

bab-umea-bilder-webbinstagram
0

Start typing and press Enter to search